ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΚΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ/ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2005 Γνωστοποίηση δυνάμει του άρθρου 13 του Νόμου του 2005 Δίδεται ειδοποίηση  σύμφωνα με το άρθρο 13 του Περί της Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Ορισμένα Σχέδια και/ ή Προγράμματα Νόμου, ότι στις 14 Μαΐου 2018  υποβλήθηκε από το Δήμο Γεροσκήπου στο Τμήμα Περιβάλλοντος του  Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Στρατηγική Μελέτη Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον, σχετικά με την προστασία και βελτίωση των νοτιοδυτικών ακτών των Δήμων Πάφου και Γεροσκήπου, που εκτείνεται από τα Δημοτικά μπάνια Πάφου στα νοτιο-δυτικά μέχρι το ξενοδοχείο Φαέθων στα νοτιο-ανατολικά.
  1. Η μελέτη μπορεί να τύχει επιθεώρησης μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής από τις 7.30 π.μ. – 3.00 μ.μ. στα γραφεία του Τμήματος Περιβάλλοντος (28ης Οκτωβρίου 20- 22, Έγκωμη) ή τα γραφεία του Δήμου Γεροσκήπου (Πλατεία Γεροσκήπου, 8201 Γεροσκήπου). Η Μελέτη έχει ήδη αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Περιβάλλοντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.moa.gov.cy/environment.
  2. Οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να υποβάλει στο Τμήμα Περιβάλλοντος, σε διάστημα 35 ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της Γνωστοποίησης αυτής, απόψεις ή παραστάσεις αναφορικά με το περιεχόμενο της μελέτης ή τις επιπτώσεις που ενδέχεται να επιφέρει στο περιβάλλον η έγκριση του σχεδίου και/ή προγράμματος.
Δήμος Γεροσκήπου

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule