«ΙΕΡΟΚΗΠΙΑ 2016»

Written by geroskipou on . Posted in Εκδηλώσεις

ierokipiaΟ Δήμος Γεροσκήπου, μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ποιοτική αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της Γεροσκήπου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, οργανώνει για 22η συνεχή χρονιά τις εκδηλώσεις «ΙΕΡΟΚΗΠΙΑ», οι οποίες αποτελούν την κορωνίδα της πολιτιστικής του πολιτικής. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 9 έως τις 29 Σεπτεμβρίου και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των πολιτιστικών, πνευματικών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων του κοινού. Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων, που θα δοθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούν οι φετινές εκδηλώσεις. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Ιεροκήπια 2016» έχει ως ακολούθως: Έναρξη Εκδηλώσεων Συναυλία-Αφιέρωμα «Αχ, Έρωτα!», με τον Παντελή Θαλασσινό.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

Πλατεία Γεροσκήπου – 8.00μ.μ. Ο σπουδαίος ερμηνευτής Π. Θαλασσινός έρχεται να μας θυμίσει μερικά από τα σπουδαιότερα ερωτικά τραγούδια, ερμηνευμένα με τη δική του εκφραστικότητα και ευαισθησία. Μαζί του η Χριστιάνα Παύλου και μια ομάδα εκλεκτών μουσικών, υπό τη διεύθυνση του Άδμητου Πιτσιλλίδη. «Made in Cyprus» του Κωνσταντίνου Οδυσσέως Θεατρική παράσταση από το Θέατρο «Διόνυσος»  

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

Γυμνάσιο Γεροσκήπου – 8.00μ.μ. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Τσουρής Λαμβάνουν μέρος: Ανδρέας Τσουρής, Χρήστος Γιάγκου, Σοφία Καλλή, Έλενα Χριστοφή, Μιχάλης Σοφοκλέους, Ξένια Κωνσταντινίδου, Μένια Μαθιουδάκη. «Χαρά της Αγάπης» Το Collegium Cyprium, ως τρίο για βιολί, τραγούδι και πιάνο, θα ταξιδέψει το κοινό με επιλεγμένες συνθέσεις από την κλασική και ρομαντική εποχή μέχρι την κυπριακή δημοτική μουσική.  

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

Κάτω Βρύση – 8.00μ.μ.  Συμμετέχουν: Ανδρέας Π. Νικολάου (βιολί), Ρεβέκκα Σ. Τριμικλινιώτου (τραγούδι), Κυριάκος Κυριάκου (πιάνο). Zohar Fresco – «The Travelling Stage»  

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

Κάτω Βρύση – 8.30μ.μ.  Συμμετέχουν: Zohar Fresco (κρουστά – tof Miriam), Ross Daly και Kelly Thoma (κρητική λύρα) και οι μουσικοί Tomer Bar και  Mark Mushayev. Η εκδήλωση είναι μέρος του προγράμματος “Η Σκηνή που Ταξιδεύει” της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017 και εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Η είσοδος του κοινού στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα 26 960 857, 26 960 867.

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule