Τελετή Εγκαινίων Δημοτικής Πινακοθήκης Γεροσκήπου

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Προς: Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Θέμα: Τελετή Εγκαινίων Δημοτικής Πινακοθήκης Γεροσκήπου

Δελτίο Τύπου

Τελέστηκαν την περασμένη Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015, από τον Έντιμο Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριο Δημητριάδη, τα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Γεροσκήπου «Αποθήκη». Της Τελετής των Εγκαινίων θα προηγήθηκε αγιασμός από τον Πανιερότατο Μητροπολίτη Πάφου κ.κ. Γεώργιο.

Σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Δημοτική Πινακοθήκη Γεροσκήπου «μέσα από τις ποικίλες εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις που θα φιλοξενεί, θα καταστεί ένας σημαντικός πολιτιστικός πνεύμονας της Γεροσκήπου, αλλά και θα βοηθήσει στην αναζωογόνηση του ιστορικού κέντρου της πόλης μας». Στην ομιλία του, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης συνεχάρη το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου που κατάφερε να δημιουργήσει ένα τέτοιο έργο με τη νοικοκυρεμένη του πολιτική και, μάλιστα, σε μια εποχή που η ανάπτυξη αποτελεί το ζητούμενο για την έξοδο της χώρας μας από την οικονομική και κοινωνική κρίση.

Στην Πινακοθήκη φιλοξενήθηκε Έκθεση Παλαιάς Φωτογραφίας για την Πολιτιστική Κληρονομιά της Γεροσκήπου, καθώς και σχετικά έργα λιθογλυπτικής του Γεώργιου Μενελάου.

Συνάμα, παραδόθηκε στο κοινό ο γειτνιάζοντας χώρος στάθμευσης, ο οποίος θα εξυπηρετεί όχι μόνο την Πινακοθήκη, αλλά και ευρύτερες ανάγκες της περιοχής.

Από Δήμο Γεροσκήπου

Ανακ. 27 – 2015
1/1

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule