Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Προς: Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Θέμα: «Ιεροκήπια 2014»

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ«ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΝ»


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτες δύο εκδηλώσεις των φετινών  «Ιεροκηπίων». Τα »Ιεροκήπια» επιβεβαιώνουν τη φήμη τους ως οι κατεξοχήν ποιοτικές πολιτιστικές παρεμβάσεις στην επαρχία Πάφου και η καθιέρωσή  τους στη συνείδηση του απαιτητικού τους κοινού «δείχνει τον δρόμο» για τον Δήμο Γεροσκήπου.

Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων, η οποία δόθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου, πραγματοποιήθηκε συναυλία-αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα. Ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου και η Χριστιάνα Παύλου, με το μουσικό σχήμα του Άδμητου Πιτσιλλίδη, παρουσίασαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη. Συμμετείχε η Χορωδία «Μοντέρνοι Καιροί», υπό τη διεύθυνση του Νίκου Βήχα. Κατά τη διάρκεια του τελετουργικού μέρους της Εκδήλωσης, ο Δήμος Γεροσκήπου υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας σε διάφορους τομείς με τους γαλλικούς Δήμους Fouras και Aix.

Την επόμενη μέρα, 13 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου, πραγματοποιήθηκε η κορυφαία μουσική συνάντηση της χρονιάς. Άλκηστη Πρωτοψάλτη και Ελευθερία Αρβανιτάκη ταξίδεψαν το πολυπληθές κοινό στα ωραιότερα τους τραγούδια, τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει μαζί τους.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Γυμνάσιο Γεροσκήπου, με την κωμωδία «Έππεσεν Ακρίδα», την οποία ανεβάζει το Θέατρο «Προμηθέας», και την Παρασκευή 19 του μηνός με την Έκθεση Παλαιάς Φωτογραφίας για την Πολιτιστική Κληρονομιά της Γεροσκήπου, η οποία θα εγκαινιαστεί στη νεότευκτη Δημοτική Πινακοθήκη Γεροσκήπου. Η είσοδος του κοινού στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.


Από Δήμο Γεροσκήπου

Ανακ. 39 – 2014

{gallery}17092014{/gallery}

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule