Εκδηλώσεις «Ιεροκήπια 2014» (Συναυλία Πρωτοψάλτη-Αρβανιτάκη)

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014


Προς: Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Θέμα: Εκδηλώσεις «Ιεροκήπια 2014» (Συναυλία Πρωτοψάλτη-Αρβανιτάκη)


Πρωτοψάλτη και Αρβανιτάκη στη Γεροσκήπου


Ο Δήμος Γεροσκήπου, μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ποιοτική αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της Γεροσκήπου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, οργανώνει για 20η συνεχή χρονιά τις εκδηλώσεις «ΙΕΡΟΚΗΠΙΑ». Οι εκδηλώσεις, οι οποίες συμπίπτουν με τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Γεροσκήπου (1994), θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 26 Σεπτεμβρίου και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των πολιτιστικών, πνευματικών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων του κοινού.

Ανάμεσα στις άλλες εκδηλώσεις, ο Δήμος Γεροσκήπου θα παρουσιάσει το Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου «Μιχάλης Κυπριανού», την κορυφαία μουσική συνάντηση της χρονιάς! Δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, η Άλκηστη Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, θα μας ταξιδέψουν στα ωραιότερα τους τραγούδια, τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει μαζί τους. Μετά την τεράστια επιτυχία των εμφανίσεών τους στις υπόλοιπες πόλεις της Κύπρου, η Πάφος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μοναδικό μουσικό συναπάντημα.

Εισιτήρια διατίθενται στην επιδοτημένη, από τον Δήμο Γεροσκήπου, τιμή των €20 από το Δημαρχείο Γεροσκήπου, τα περίπτερα «Στόκκος» και «Time Out», σε όλα τα καταστήματα ACS Courier και την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy.

Για πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα 26 960 857, 26 960 867.

Από Δήμο Γεροσκήπου

Ανακ. 38 – 2014

{gallery}09092014{/gallery}

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule