Σύσκεψη για τα λύματα στη θαλάσσια περιοχή Πάφου

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014


Προς: Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Θέμα: Σύσκεψη για τα λύματα στη θαλάσσια περιοχή Πάφου


Δελτίο Τύπου


Πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου 2014, με πρωτοβουλία του Δήμου Γεροσκήπου, σύσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο Γεροσκήπου, στην παρουσία όλων των εμπλεκομένων και αρμοδίων, με θέμα συζήτησης την εξεύρεση αποτελεσματικών τρόπων αντιμετώπισης του προβλήματος με τα λύματα, που άρχισαν να κάνουν εκ νέου την εμφάνισή τους σε περιοχές λουομένων στη θαλάσσια περιοχή Πάφου.

Στη συνάντηση παρέστησαν εκπρόσωποι από τον Δήμο Γεροσκήπου, τον Δήμο Πάφου, το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας, το Τμήμα Περιβάλλοντος, την Αρχή Λιμένων Κύπρου, το Τμήμα Αλιείας, τον Σ.Α.ΠΑ., την Επαρχιακή Διοίκηση και τους οργανωμένους κολυμβητές.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, ο οποίος προέδρευσε της σύσκεψης, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην περσινή σύσκεψη για το ίδιο θέμα δεν υλοποιήθηκαν.

Μετά από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, συμφωνήθηκε όπως, μέχρι τα τέλη Μαΐου, εφαρμοστούν οι σχετικές νομοθεσίες και οι ληφθείσες αποφάσεις απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έτσι ώστε να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η τουριστική Πάφος, αλλά και για να μπορεί να απολαμβάνει ο κόσμος το μπάνιο του σε καθαρά νερά.
   

Από Δήμο Γεροσκήπου


 Ανακ. 22 – 2014

{gallery}18052014{/gallery}

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule