Επιτυχείς οι Εκδηλώσεις «Πάσχα 2014 στη Γεροσκήπου»

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Προς: Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Θέμα: Επιτυχείς οι Εκδηλώσεις «Πάσχα 2014 στη Γεροσκήπου»

Δελτίο Τύπου
Ο Δήμος Γεροσκήπου γιόρτασε το Πάσχα μαζί με τους δημότες του, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οργανώνοντας και φέτος ένα πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές. Καθεχρονικά, ο Δήμος Γεροσκήπου, σε συνεργασία με τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της πόλης, συνδιοργανώνουν το πιο πλούσιο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, τουλάχιστον στην επαρχία Πάφου.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων διήρκησε μία εβδομάδα, από τις 14 μέχρι τις 21 Απριλίου, και περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, Τουρνουά Αντισφαίρισης, Πασχαλινά Παιχνίδια, Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα, με τη συμμετοχή των πολιτιστικών σωματείων της Γεροσκήπου, Ποδοσφαιρικό Τουρνουά 7-A-Side , Φιλανθρωπικό Αγώνα Αντισφαίρισης μεταξύ των Δημάρχων Πάφου και Γεροσκήπου και Παζαράκι από το Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου (Δευτέρα του Πάσχα).
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα με την καθιερωμένη πασχαλινή συναυλία, που έδωσε η εξαίρετη τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη, με ένα εκλεκτό επιτελείο συνεργατών. Μαζί της, στο τραγούδι, ήταν και ο Νίκος Καραγιάννης.
Ο κόσμος της Γεροσκήπου στήριξε το θεσμό τόσο με τη συμμετοχή του στις διάφορες διοργανώσεις, όσο και με την παρουσία του στις εκδηλώσεις.
Χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεων ήταν το Ράδιο Πάφος, η ενημερωτική ιστοσελίδα PafosNet και η εφημερίδα «Αδέσμευτος της Πάφου».


Από Δήμο Γεροσκήπου


Ανακ. 19 – 2014

{gallery}Easter-Pics{/gallery}

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule