ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΛΕΞΗΣ

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι Σύνδεσμοι Γονέων του Α΄ και Β΄ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου σε συνεργασία με την Δημοτική Ομάδα Πρόληψης (ΔΟΠ) Γεροσκήπου,  σας προσκαλούν  σε διάλεξη που διοργανώνουν την Τετάρτη  04/12/2013  και ώρα 6:30 μμ  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου  με Θέμα:

“Γονείς και Εκπαιδευτικοί
 αντιμέτωποι με τη βίαιη συμπεριφορά των παιδιών”

Η ενδοσχολική βία όλο και περισσότερο πλήττει παιδιά και εφήβους στις σύγχρονες κοινωνίες, με σοβαρές επιπτώσεις για την ψυχοκοινωνική τους εξέλιξη και τη διαδικασία της μάθησης. Δυστυχώς στην εποχή μας η μυθοποίηση της βίας και τα συστατικά της είναι μέσα με τα οποία το παιδί τροφοδοτείται από πολύ νωρίς και με πολλούς τρόπους. Η συνωμοσία της σιωπής που υπάρχει στην οικογένεια, το σχολείο, τις παρέες των συνομηλίκων εμποδίζει τα παιδιά να μοιραστούν τα προβλήματά τους και να ζητήσουν βοήθεια.  Σ΄ αυτή τη συνάντηση θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε το φαινόμενο της βίας, να κατανοήσουμε την προέλευση αυτής της συμπεριφοράς και να αναζητήσουμε τρόπους να δράσουμε μέσα από τη σχέση μας με τα παιδιά μας εντός του οικογενειακού μας πλαισίου.   

«Ομιλήτρια:  Σοφία Καραβασίλη
Κοινωνική Λειτουργός MSc, Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Γονέων και Ζευγαριών

Θα ακολουθήσει δεξίωση (καφές- γλυκά – αλμυρά)

Είσοδος Ελεύθερη

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule