Συμμετοχή Δήμου Γεροσκήπου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INCA

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Προς: Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Θέμα: Συμμετοχή Δήμου Γεροσκήπου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Inclusive Introduction of Integrated Care

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο του ερευνητικού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος ICT PSP Objective identifier: 3.1.b: Wide deployment of integrated care, υποβλήθηκε από δεκατρείς εταίρους η πρόταση INCA “INclusive INtroduction of INtegrated CAre”. Η εν λόγω πρόταση  επιλέγηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση για χρηματοδότηση και ο Δήμος Γεροσκήπου αναμένεται να λάβει, από σύνολο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ένα ποσό της τάξης των €155,426 για τη συνεισφορά του στο έργο.

Το έργο προβλέπει τη χρήση μιας διαδικτυακής πλατφόρμας e-Services για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών (και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων πληθυσμού) από τους γιατρούς τους με τη χρήση της από το σπίτι τους (μέσω τηλεόρασης, κινητού ή ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνδεδεμένων με το διαδίκτυο) ή από ενδεικνυόμενους χώρους (π.χ. Κέντρο Ενηλίκων Γεροσκήπου). Οι δημότες Γεροσκήπου στα πλαίσια του έργου INCA θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να ενημερώνονται, αλλά και να ενημερώνουν τον προσωπικό τους γιατρό για την πρόοδο της θεραπείας τους, να δέχονται υπενθυμίσεις για το πότε πρέπει να λαμβάνουν τα φάρμακα και να συνομιλούν διαδικτυακά με το γιατρό.

Η διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι 2,5 έτη.


Από Δήμο Γεροσκήπου

Ανακ. 35 – 2013

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule