Πανδημοτική Συγκέντρωση για την Εφαρμογή του Προγράμματος «Παρατηρητής της Γειτονιάς» στη Γεροσκήπου

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Προς: Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Θέμα: Πανδημοτική Συγκέντρωση για την Εφαρμογή του Προγράμματος «Παρατηρητής της Γειτονιάς» στη Γεροσκήπου


Δελτίο Τύπου

Πανδημοτική Συγκέντρωση, με θέμα την εφαρμογή του προγράμματος «Παρατηρητής της Γειτονιάς» στη Γεροσκήπου, πραγματοποιήθηκε χθες, 10 Οκτωβρίου 2013, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Γεροσκήπου.

Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Πέτρος Παττούρας, Υπεύθυνος του Γραφείου Πρόληψης Εγκλήματος στο Αρχηγείο Αστυνομίας, και ο Εθελοντής Αρχισυντονιστής του προγράμματος στον Δήμο Ιδαλίου, Σταύρος Νεοφύτου.

Ο «Παρατηρητής της Γειτονιάς» αποτελεί μια στρατηγική πρόληψης του εγκλήματος με τη συνεργασία των πολιτών, η συμμετοχή των οποίων αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχία του προγράμματος.

Ο Δήμος Γεροσκήπου καλεί τους δημότες όπως δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Παρατηρητής της Γειτονιάς», με στόχο την ενίσχυση της ευταξίας και της ασφάλειας στη δημαρχούμενη περιοχή. Ήδη έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα γύρω στα 70 άτομα. Η δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα μπορεί να γίνεται και τηλεφωνικώς, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη (τηλ. 777786660).

Από Δήμο Γεροσκήπου

Ανακ. 29 – 2013

{gallery}gallery11102013{/gallery}

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule