Φεστιβάλ Αλληλεγγύης

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζονται εντατικά οι προετοιμασίες στη Γεροσκήπου για την οργάνωση του Φεστιβάλ Αλληλεγγύης, που θα οργανώσει ο Δήμος, σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων των Εκπαιδευτηρίων της πόλης και το 266ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Γεροσκήπου, την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου,  για την ενίσχυση του «Παντοπωλείου Αγάπης», που στόχο έχει τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων δημοτών της πόλης, αλλά την ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά στην ιδέα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Το «Φεστιβάλ Αλληλεγγύης» θα περιλαμβάνει συναυλία, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Το πρόγραμμα της συναυλίας έχει οριστικοποιηθεί και σ’ αυτό θα λάβουν μέρος (με σειρά εμφάνισης) οι «Μουσικές Νότες», το παραδοσιακό σχήμα «Αερούσα», ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου με τον Βάσο Αργυρίδη, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η κομπανία «Αέναον» του Λαογραφικού Ομίλου «Αφροδίτη» μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο και τη Νάντια Καραγιάννη. Η είσοδος του κοινού στη συναυλία, η οποία θα αρχίσει στις 7.00μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 11.00μ.μ., θα είναι δωρεάν.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το κοινό μπορεί να προσφέρει συγκεκριμένα είδη τροφίμων για την ενίσχυση του «Παντοπωλείου Αγάπης». Για τον ίδιο σκοπό, θα γίνονται δεκτές, σε εθελοντική βάση, «εισφορές αλληλεγγύης». Στον ευρύτερο χώρο της Πλατείας, από τις 6.30μ.μ., θα υπάρχουν διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά και θα πωλούνται διάφορα είδη. 

Κύριος χορηγός Φεστιβάλ είναι η Helector Cy Ltd και χορηγοί η Χαραλαμπίδης Σ. Πέτρος & Α/φοί Λτδ, η ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου και η FAP Construction Ltd. Υποστηρικτής αερομεταφορέας είναι η Aegean Airlines και χορηγοί φιλοξενίας το Sunbow Restaurant, η Ψαροταβέρνα «Ατλαντίδα, η Constantinou Bros Hotels και το Rania Taxi.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, με σύνθημα «Όλοι Μαζί για τη Γεροσκήπου της Αλληλεγγύης», ενισχύουμε το δίκτυο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. 

Φεστιβάλ Αλληλεγγύης Δήμου Γεροσκήπου

 

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule