Φεστιβάλ Αλληλεγγύης

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Φεστιβάλ Αλληλεγγύης για την ενίσχυση του «Παντοπωλείου Αγάπης» από τον Δήμο Γεροσκήπου (2/6)

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Γεροσκήπου, σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων των Εκπαιδευτηρίων της πόλης και το 266ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Γεροσκήπου, διοργανώνει, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, στην Πλατεία Γεροσκήπου, εκδήλωση για την ενίσχυση του «Παντοπωλείου Αγάπης», που στόχο έχει τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών της πόλης μας, αλλά την ευαισθητοποίηση των δημοτών μας όσον αφορά στην ιδέα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Το «Φεστιβάλ Αλληλεγγύης» θα περιλαμβάνει συναυλία, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν.

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη, η Κομπανία «Αέναον» του Λαογραφικού Ομίλου «Αφροδίτη», ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου, ο Βάσος Αργυρίδης, το παραδοσιακό σχήμα «Αερούσα» και οι «Μουσικές Νότες».

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το κοινό μπορεί να προσφέρει συγκεκριμένα είδη τροφίμων για την ενίσχυση του «Παντοπωλείου Αγάπης». Για τον ίδιο σκοπό, θα γίνονται δεκτές, σε εθελοντική βάση, «εισφορές αλληλεγγύης» και θα πωλούνται διάφορα είδη.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, με σύνθημα «Όλοι Μαζί για τη Γεροσκήπου της Αλληλεγγύης», ενισχύουμε το δίκτυο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. 

Κώστας ΧατζηχριστοδούλουΜπάμπης ΤσέρτοςΝάντια ΚαραγιάννηΛ. ΜαχαιρίτσαςΑΕΝΑΟΝ

 

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule