Δρομολόγιο Αγάπης στη Γεροσκήπου

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Δρομολόγιο Αγάπης στη Γεροσκήπου

 

Τέτοιες στιγμές, η ανθρωπιά είναι η μόνη μας ελπίδα… Ας την κρατήσουμε όλοι ζωντανή. Ο καθένας από εμάς μπορεί να κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του συνανθρώπου του.                                                                                                   

Την Δευτέρα 08 Απριλίου 2013, τρεις φίλοι, ο Ανδρέας Ονησιφόρου, ο Γιώργος Δημητρίου και ο Ανδρέας Σκουτέλλας, σε συνεργασία με την εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ», διανύουν με τα ποδήλατα τους, απόσταση ελπίδας και  συλλέγουν τρόφιμα από δήμους, κοινότητες, εταιρείες, οργανωμένα σύνολα και απλούς πολίτες που θέλουν να συνδράμουν με τον δικό τους τρόπο,  για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων.

Το Δρομολόγιο Αγάπης, θα κάνει σταθμό στον Δήμο Γεροσκήπου στις 8.00 το πρωί. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Δήμος, καλεί όλους τους δημότες του που θέλουν και μπορούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα δοθούν σε οικογένειες της Γεροσκήπου που έχουν άμεση ανάγκη.

Δήμος Γεροσκήπου,

05 Απριλίου 2013

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule