ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δήμος Γεροσκήπου, εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τις υπεραγορές Θράσος, Κατσονούρης, Θεοφάνης, Περσεφόνη, Άγγελος και Μαρίνα για την θετική ανταπόκριση τους στο κάλεσμα για ενίσχυση των προσπαθειών του Δήμου, με στόχο τη στήριξη των άπορων οικογενειών της Γεροσκήπου.

Η οικονομική κρίση και η αύξηση της ανεργίας έχει οδηγήσει τον Δήμο σε κινητοποίηση, προχωρώντας στη λειτουργία του «Παντοπωλείου Αγάπης»,  με στόχο την ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, το οποίο θα προσφέρει στήριξη σε όσους δημότες έχουν ανάγκη, τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Με τη σημαντική προσφορά των υπεραγορών που δραστηριοποιούνται εντός των Δημοτικών ορίων της Γεροσκήπου, κατά την περίοδο των εορτών, δόθηκαν τρόφιμα και δωροεπιταγές σε 70 οικογένειες της Γεροσκήπου.

Ο Δήμος Γεροσκήπου, θεωρεί επιβεβλημένη την συνεργασία όλων των τοπικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των κοινωνικών επιπτώσεων της κρίσης.  

Δήμος Γεροσκήπου,

11 Φεβρουαρίου 2013

 

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule