Εκδήλωση «Αντιμετωπίζοντας την Κλιματική Αλλαγή – Βιοποικιλότητα και Θαλάσσια Οικοσυστήματα» (13/12/2012)

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Προς: Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Θέμα: Εκδήλωση «Αντιμετωπίζοντας την Κλιματική Αλλαγή – Βιοποικιλότητα και Θαλάσσια Οικοσυστήματα» (13/12/2012)

Δελτίο Τύπου

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και ο Δήμος Γεροσκήπου συνδιοργανώνουν την εκδήλωση με θέμα «Αντιμετωπίζοντας την Κλιματική Αλλαγή – Βιοποικιλότητα και Θαλάσσια Οικοσυστήματα».

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LIFE – CYPADAPT και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την κλιματική αλλαγή και την έγκαιρη αντιμετώπιση των επιπτώσεών της.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης, που θα δοθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7.00μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Γεροσκήπου, θα είναι η κα. Μυρούλα Χατζηχριστοφόρου (Θαλάσσια Βιολόγος, Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων), ο κ. Γιώργος Φυττής (Ειδικός Επιστήμονας, Ωκεανογραφικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου) και η κα. Παναγιώτα Κουτσόφτα (Ερευνητικός Λειτουργός, Κυπριακό Ίδρυμα Προστασίας και Περιβάλλοντος Terra Cypria). Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Γεροσκήπου κ. Μιχάλης Παυλίδης και ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Κώστας Χατζηπαναγιώτου.

Πληροφορίες: 26960857 / 22 408 914

Από Δήμο Γεροσκήπου

Ανακ. 24 – 2012

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule