Έρευνες για το ενδεχόμενο ύπαρξης λυμάτων στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Κανένα ίχνος από λύματα στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου

Επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς, πραγματοποιεί ο Δήμος

Σε πλήρη κινητοποίηση, βρίσκονται οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Γεροσκήπου, μετά από καταγγελίες λουομένων για την ύπαρξη λυμάτων στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου.

Για το θέμα, στο Δημοτικό Μέγαρο Γεροσκήπου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σύσκεψη με την Λιμενική Αστυνομία Πάφου ενώ ο Δήμος, ζήτησε ήδη τη διεξαγωγή ερευνών, τόσο από την Αρχή Λιμένων όσο και από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον υφίσταται ή όχι, το πρόβλημα.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέχρι στιγμής, από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου ως επίσης και από το Κρατικό Χημείο, δεν έχει διαπιστωθεί οτιδήποτε που να αποδεικνύει την ύπαρξη λυμάτων στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου.

Ωστόσο, το θέμα παραμένει στις προτεραιότητες του Δήμου Γεροσκήπου, ο οποίος από την πλευρά του, συνεχίζει τις έρευνες και πραγματοποιεί επαφές με τους αρμόδιους φορείς, στην προσπάθεια να εντοπιστεί  και να επιλυθεί το πρόβλημα.

Δήμος Γεροσκήπου,

13 Ιουλίου 2012

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule