Φωτογραφίες απο πρόσφατες εκδηλώσεις

Written by geroskipou on . Posted in Εκδηλώσεις

Οι Δραστηριότητες Της Δημοτικής Ομάδας Πρόληψης

 του Δήμου Γεροσκήπου

Πλήθος οι δραστηριότητες  της Δημοτικής Ομάδας Πρόληψης Γεροσκήπου (ΔΟΠ) αυτή την περίοδο, ενδεικτικό του ζήλου και του ενθουσιασμού των μελών της για προσφορά.

Με την επανέναρξη των Βιωματικών Εργαστηρίων, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έγινε στις 14/1/2012 η κοπή της βασιλόπιτας, και η αισιοδοξία για μια ακόμα καλύτερη και πιο δημιουργική χρονιά ήταν διάχυτη παντού.

{gallery}block1{/gallery}

Η Δημοτική Ομάδα Πρόληψης συμμετείχε στις 25/1/2012 στην Παγκύπρια συνάντηση του Δικτύου Πρόληψης του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου και εκεί παρουσιάστηκε αναλυτικά η δράση και τα προγράμματά της.

 

Στις 28/2/2012 έγινε η έναρξη του νέου προγράμματος για γονείς, διάρκειας 10 εβδομάδων που πραγματοποιείται στο οίκημα της ΔΟΠ και συντονίζει η μόνιμη συνεργάτιδα μας Σοφία Καραβασίλη, Κοινωνική Λειτουργός, Δραματοθεραπεύτρια, Σύμβουλος ζευγαριών και γονέων.

{gallery}block2{/gallery}

Στις 2/3/2012 διοργάνωσε στο Λύκειο Γεροσκήπου διάλεξη για τους γονείς του Γυμνασίου και Λυκείου Γεροσκήπου με θέμα ‘’Εφηβεία: μια ιδιαίτερη περίοδος’’, με ομιλήτριες τη Δέσποινα Χαραλάμπους, εκπαιδευτική ψυχολόγο και τη συνεργάτιδά μας Σοφία Καραβασίλη.

{gallery}block3{/gallery}

Πραγματοποιήθηκε στις 2/3/2012 η εκπαίδευση καθηγητών του Γυμνασίου Γεροσκήπου και καθηγητών Συμβουλευτικής Αγωγής στο πρόγραμμα ‘’Όλα όσα πρέπει να ξέρω γύρω από τις ουσίες’’.

Ολοκληρώθηκε στις 31/3/2012 με μεγάλη επιτυχία η 7η σειρά βιωματικών εργαστηρίων της ΔΟΠ για παιδιά και εφήβους. Σε μια μικρή τελετή που ακολούθησε τα παιδιά και οι έφηβοι που συμμετείχαν παρέλαβαν από το Δήμαρχο Γεροσκήπου κ.Μιχάλη Παυλίδη τη Βεβαίωση Συμμετοχής τους.

{gallery}block4{/gallery}

Σίγουρα από τις δραστηριότητες μας δε θα έλειπε και η καθιερωμένη πια εκδρομή των μελών και φίλων της ΔΟΠ που φέτος είχε προορισμό την όμορφη Κρακοβία της Πολωνίας.
Το ταξίδι μας στην μαγευτική αυτή πόλη, που διήρκησε από τις 6 – 9 Απριλίου 2012 μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Περισσότερα όμως για το ταξίδι αυτό μπορείτε να δείτε σε άλλες σελίδες του περιοδικού μας.

{gallery}block5{/gallery}

Συνεχίστηκαν και φέτος στα δημόσια σχολεία του Δήμου μας τα βιωματικά εργαστήρια του προγράμματος ‘’Νιώθω Ασφαλής στο σχολείο μου’’, που άρχισαν το Νοέμβριο του 2011 και ολοκληρώθηκαν το Μάιο του 2012.

{gallery}block6{/gallery}

Την Κυριακή 20/5/2012 γιορτάσαμε την Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας. Φορέσαμε όλοι, μικροί και μεγάλοι τα αθλητικά μας και συμμετείχαμε στις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που διοργανώθηκαν. Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές του διαγωνισμού του προηγούμενου τεύχους του περιοδικού μας.

{gallery}block7{/gallery}

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Εμείς γεμίζουμε μπαταρίες και επανερχόμαστε!

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule