Συνάντηση Γνωρίζοντας τους Νέους Καλλιτέχνες

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Συνάντηση Γνωρίζοντας τους Νέους Καλλιτέχνες

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012, στο Aliathon Holiday Village, Συνάντηση Γνωριμίας με Νέους Καλλιτέχνες της Γεροσκήπου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Κύριος σκοπός αυτής της Συνάντησης, την οποία οργάνωσε ο Δήμος Γεροσκήπου μετά από εισήγηση της Πολιτιστικής του Επιτροπής, ήταν η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών στον χώρο του πολιτισμού με τη νέα γενιά καλλιτεχνών, αλλά και η συζήτηση τρόπων ανάδειξης και αξιοποίησής των.

Στη Συνάντηση παρέστησαν ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου, Μέλη της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου και νέοι καλλιτέχνες.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης τόνισε ότι η Συνάντηση επιδιώκει να σηματοδοτήσει την απαρχή δημιουργίας ενός διαύλου επικοινωνίας με τις νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις του τόπου μας, ενώ εξήγγειλε την εγκατάσταση εξέδρας στην Πλατεία Γεροσκήπου, για την καλοκαιρινή περίοδο, και την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του πλατειακού χώρου, με στόχο την υποστήριξη, διευκόλυνση και ανάδειξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Συνάντηση Καλλιτεχνών - 1

Συνάντηση Καλλιτεχνών - 2

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule