Ενισχύονται τα μέτρα προστασίας στο Αρδευτικό Κανάλι της Γεροσκήπου

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

Ενισχύονται τα μέτρα προστασίας στο Αρδευτικό Κανάλι της Γεροσκήπου

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων στις 15 του Μάη

Η περαιτέρω βελτίωση των υφιστάμενων μέτρων ασφάλειας στο αρδευτικό Κανάλι της Γεροσκήπου καθώς επίσης και η ανάγκη για λήψη επιπρόσθετων μέτρων προστασίας, μετά και το νέο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και το οποίο στοίχισε τη ζωή στον 13χρονο μαθητή από τη Βουλγαρία, αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση στις 15 Μαΐου, στο περιθώριο  ευρείας σύσκεψης που διοργανώνει ο Δήμος Γεροσκήπου, στο Δημοτικό Μέγαρο, στις 11 το πρωί.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Γεροσκήπου καθώς επίσης και οι Πρόεδροι των Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων των εκπαιδευτηρίων της περιοχής.

Στο μεταξύ, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας και Υπηρεσιακούς του Δήμου, επισκέφτηκαν την περιοχή, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για εντοπισμό των αδύνατων σημείων των υφιστάμενων μέτρων προστασίας, με στόχο την ενίσχυση και περαιτέρω βελτίωση τους.

Η ανάγκη για λήψη επιπρόσθετων μέτρων στο αρδευτικό Κανάλι της Γεροσκήπου, βρέθηκαν επίσης στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Γεροσκήπου με τον Διευθυντή του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων και τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Γεροσκήπου, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο Δήμος Γεροσκήπου, εκφράζει βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του 13χρονου μαθητή και ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του.

Δήμος Γεροσκήπου,

10 Μαΐου 2012

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule