Διάλεξη στο Ιεροκήπειο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στην Πάφο

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

   

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ-Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΙΕΡΟΚΗΠΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Αυλαία για τον όγδοο χρόνο διαλέξεων του Ελεύθερου Ιεροκήπειου Πανεπιστημίου με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Οικονομία της Γνώσης, ο δρόμος προς εύρωστη οικονομία». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Γεροσκήπου. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης του όγδοου κύκλου διαλέξεων.

Η εισηγήτρια, Σταυριάνα Α.Κοφτερός, Εκτελεστική Διευθύντρια του Διογένη Εκκολαπτηρίου Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Κύπρου Λτδ, θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα όπως τι είναι η οικονομία της γνώσης, πώς συνδέεται με την επιχειρηματικότητα, αν μπορεί μια μικρή χώρα όπως η Κύπρος να αναπτύξει οικονομία της γνώσης, τι χρειάζεται για να το επιτύχει και πώς η οικονομία της γνώσης γίνεται ο δρόμος προς ανάπτυξη εύρωστης οικονομίας. Αντλώντας από την εμπειρία της στο χώρο της εκκόλαψης επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας ως Διευθύντρια του Εκκολαπτηρίου Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου, η κυρία Κοφτερός θα δώσει απαντήσεις βασισμένη στην πεποίθηση ότι η επιχειρηματικότητα και η οικονομική ευημερία είναι υπόθεση όλων μας.

Τη διάλεξη θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, βουλευτής.

Οι διαλέξεις του Ιεροκήπειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Γεροσκήπου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ράδιο Πάφος 93.7 FM είναι ανοικτές για το κοινό και μεταδίδονται ζωντανά από το Ράδιο Πάφος, 93.7 και ηχογραφημένες από το Ραδιοσταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου UCYvoice 95.2.

Το Ιεροκήπειον Ελεύθερο Πανεπιστήμιο χορηγεί η ΣΠΕ Γεροσκήπου & Ανατολικής Πάφου. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος».

Πληροφορίες: 22894305/ 26960857

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule