ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Γεροσκήπου, εκφράζει έντονη απογοήτευση για τη στάση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, σε σχέση με την πρόθεση του να διακόψει την μεταξύ μας συνεργασία στις 31 Μαΐου 2012 και την παραχώρηση του ετήσιου κονδυλίου ύψους 96.000 Ευρώ, για τα έξοδα λειτουργίας του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» στη Γεροσκήπου.

Παρά το γεγονός ότι από την πλευρά μας, έχει ζητηθεί επανειλημμένες φορές, συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Ο.Α για το συγκεκριμένο θέμα, μέχρι σήμερα, δεν έχουμε τύχει καμίας ανταπόκρισης. Δυστυχώς, η πρόθεση του Οργανισμού να προχωρήσει στην διακοπή της συνεργασίας μας, θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου, τουλάχιστον για τους χειμερινούς μήνες αφού ο Δήμος, δεν έχει από μόνος του, την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει στα έξοδα λειτουργίας του Κολυμβητηρίου.

Θεωρούμε χρήσιμο να αναφέρουμε ότι, η πρόθεση του Κ.Ο.Α για διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας, προκαλεί την έντονη αντίδραση από πλευράς του ΠΑΣΥΞΕ και του ΕΒΕ Πάφου, καθώς εκτιμάται ότι θα επιφέρει σημαντικό πλήγμα στον τουρισμό αφού το συγκεκριμένο Κολυμβητήριο, το μοναδικό στην πόλη μας με ολυμπιακές προδιαγραφές, φιλοξενεί τόσο διεθνείς αγώνες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης όσο και τους Παγκύπριους αγώνες Κολύμβησης, πολλούς αγώνες του παγκυπρίου πρωταθλήματος και του κυπέλλου υδατοσφαίρισης.  

Στην πρόθεση του Κ.Ο.Α, έντονες αντιδράσεις εκφράζει και ο  Ναυτικός Όμιλος Πάφου ο οποίος με σχετική επιστολή ημερομηνίας 10 Ιανουαρίου 2012 προς το Δ.Σ του Οργανισμού, επισημαίνει την ανάγκη λειτουργίας του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου, τόσο για την αγωνιστική όσο και την προπονητική του δραστηριότητα. Ο Ν.Ο Πάφου, σε καμία περίπτωση όπως υπογραμμίζει, δεν πρόκειται να αποδεχθεί μία τέτοια απόφαση από πλευράς του Κ.Ο.Α και τον καλεί να συνεχίσει να ενισχύει οικονομικά το Κολυμβητήριο των 50m της Γεροσκήπου όπως και των Κολυμβητηρίων των 50m της Λευκωσίας, της Λεμεσού και της Λάρνακας.

Δήμος Γεροσκήπου

25 Ιανουαρίου 2012

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule