Η ΠΕΟ στον Δήμο Γεροσκήπου για την Πρωτομαγιά

Written by geroskipou on . Posted in Τελευταία Νέα

 

Ο Ανδρέας Φακοντής επισκέφθηκε τους εργαζομένους του Δήμου, συνοδευόμενος από στελέχη του ΑΚΕΛ και υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος.

 

Ο Γραμματέας του Τμηματικού Συμβουλίου της ΠΕΟ Πάφου και Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Φακοντής, συνοδευόμενος από τον Οργανωτικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Μιχάλη Φελλά, τον Επαρχιακό Γραμματέα της ΕΔΟΝ Μάριο Νεοφύτου και τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Κυριάκο Τριανταφυλλίδη και Χρίστο Χριστοφίδη, επί τη ευκαιρία της επετείου της 1ης του Μάη, επισκέφθηκαν διάφορους χώρους εργασίας στην Πάφο, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Γεροσκήπου όπου το προσωπικό, τους υποδέχθηκε με θέρμη.

 

Αναφερόμενος στην μεγάλη επέτειο, ο Ανδρέας Φακοντής σημείωσε ότι μαζί με τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, η ΠΕΟ τιμά και φέτος την κορυφαία επέτειο ταξικής αλληλεγγύης των εργαζομένων, 123 χρόνια μετά την ηρωική Πρωτομαγιά του Σικάγο. Τη φετινή Πρωτομαγιά πρόσθεσε παρακολουθούν με αγωνία και με αγανάκτηση, όλοι οι λαοί του κόσμου λόγω των ανησυχητικών διαστάσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίση, σημειώνοντας ότι η κρίση, είναι  κρίση του καπιταλιστικού συστήματος και του νεοφιλελεύθερου μοντέλου ανάπτυξης του και όχι των εργαζομένων. Η ΠΕΟ κατέληξε, συστρατεύεται με τις προοδευτικές δυνάμεις του πλανήτη που αγωνίζονται ενάντια στην εκμετάλλευση, για υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων, για να μην θυματοποιηθούν οι εργαζόμενοι στο όνομα της κρίσης για να προσθέσει ότι η επανένωση της Κύπρου και η λύση του Κυπριακού, παραμένει ο βασικός στόχος.

 

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule