Εκδήλωση Πεζοπορίας στη Γεροσκήπου

Written by geroskipou on . Posted in Uncategorized

Ο Δήμος Γεροσκήπου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κουκλιών, διοργάνωσαν την Κυριακή 3 Μαϊου, εκδήλωση Πεζοπορίας των Χειμερινών Κολυμβητών Γεροσκήπου, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη μάστιγα των ναρκωτικών καθώς και στην οικονομική ενίσχυση της Ανοικτής θεραπευτικής Κοινότητας Εξαρτημένων Ατόμων «Τόλμη» Πάφου.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Τάσος Κούζουπος, στο περιθώριο δημοσιογραφικής διάσκεψης, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς τους Χειμερινούς Κολυμβητές Γεροσκήπου οι οποίοι όπως είπε, με τις εθελοντικές τους πρωτοβουλίες εξασφαλίζουν πόρους για την ενίσχυση των ατόμων που έχουν ανάγκη, ο Τάσος Κούζουπος διαβεβαίωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου, θα είναι πάντοτε στο πλευρό των εθελοντών και θα στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες.  Η πορεία ξεκίνησε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κουκλιών κατέληξε στο Δημοτικό Μέγαρο Γεροσκήπου.

 

geroskipou

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Pafos 2017

Cyprus Tourism Organisation

Bus Schedule